Double clock on fusion, again.

Discussion in 'Neptune Systems' started by rob safron, Nov 5, 2017.

  1. rob safron

    rob safron Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    123
    Likes Received:
    64
    So a few days ago, prior to last nights time change, 2 clocks appeared on fusion. I have tried every suggestion I could find on the web without any luck. I did also just update my software to the newest version this morning and that did not help. I am out of ideas.
     
    Tags:

  2. CoralNerd

    CoralNerd Well-Known Member SCMAS Member

    Joined:
    Aug 19, 2014
    Messages:
    712
    Likes Received:
    405
    By tomorrow it will show just one time...sit tight
     
  3. AdamNC

    AdamNC Lawnmower Blenny says nom nom R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    1,766
    Likes Received:
    792
    Location:
    Winston Salem NC
    Unplug it and then back in. It's a known bug. Fixes mine every time we have the clock time change.
     
  4. CoralNerd

    CoralNerd Well-Known Member SCMAS Member

    Joined:
    Aug 19, 2014
    Messages:
    712
    Likes Received:
    405
    All you were right...just unplugged mine plugged it back in...it's all fixed :)
     
  5. rob safron

    rob safron Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    123
    Likes Received:
    64
    Unplug just the display unit or the entire Apex?
     
  6. AdamNC

    AdamNC Lawnmower Blenny says nom nom R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    1,766
    Likes Received:
    792
    Location:
    Winston Salem NC
    The entire thing.
     
  7. Kyl

    Kyl Well-Known Member R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    May 11, 2016
    Messages:
    296
    Likes Received:
    192
    Location:
    Vancouver, Canada
    The 2016 unit will correct DST automatically. For the classic you don't need to pull the plug, though it is easier;
    • Log into the classic webserver
    • Select Configuration > Misc Setup
    • Check the 'Reboot system after update' box
    • Click "Update Misc Settings" button
    It will take about a minute to reboot and your outlets will cycle off, but fusion will update from the local time adjustment and you'll stop having dual clocks. apex_reboot.jpg
     
Draft saved Draft deleted

Share This Page

Loading...