New led hybrid power module flickering

Discussion in 'ATI Aquaristik' started by Sebae, Feb 18, 2018.

  1. Sebae

    Sebae Member

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    39
    Likes Received:
    11
    Hello,

    I just set up the led hybrid 8x80 watt power module. All bulbs flicker on and off shortly after plugging in the ballast. I can’t seem to get it to stop.

    Any help would be appreciated.
     
    Crabs Mcjones likes this.
    Tags:

  2. Diesel

    Diesel String Stalker. R2R Supporter R2R Excellence Award Reef Spotlight Award Photo of the Month Award Partner Member 2018

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    12,615
    Likes Received:
    14,380
    Location:
    Katy
    Is this pro men solvedby satisfactory?
    Whould like to know as I run ATI for years and never have experienced this.
     
    Crabs Mcjones likes this.
  3. Sebae

    Sebae Member

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    39
    Likes Received:
    11
    Yes it turned out to be the ballast/control box. ATI sent a replacement and that solved the issue.
     
    Crabs Mcjones and Diesel like this.
  4. Diesel

    Diesel String Stalker. R2R Supporter R2R Excellence Award Reef Spotlight Award Photo of the Month Award Partner Member 2018

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    12,615
    Likes Received:
    14,380
    Location:
    Katy
    Awesome!
    How do you like the light?
     
    Crabs Mcjones likes this.
Draft saved Draft deleted

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
Loading...