Steve’s LED turned off not working pls belp

BRS

SFBayFishLover

New Member
Review score
+0 /0 /-0
View Badges
Joined
Apr 8, 2022
Messages
5
Reaction score
0
Review score
+0 /0 /-0
Location
San Francisco
Hello All -
I upgraded to Steve’s bio cube 32 turbo package in April. It’s been amazing so far.

however, 3 days ago the lights just turned off in middle of day and can’t get them back on again.

I’ve contacted Steve’s support no response 2 days now.

I’m worried my corals will start to die if can’t figure out / get fixed.

Does anyone have experience w the upgrade and can help me troubleshoot fix?

see photos. I took the hood off and looked to see if water or salt / calcium had gotten into the light area but it’s looking good. All wires seem attached. Fan is working. Just no light.

mid anyone can help please respond. Also if you know of a way to get a response from Steve’s also pls pass on.

thx!

567DF26D-4F7C-45E5-B377-4249ECC9A14D.jpeg D019C214-EF49-458D-B3FC-5EF46A2D97C1.jpeg
 
BRS

Uroplatus

Active Member
Review score
+0 /0 /-0
View Badges
Joined
Jan 29, 2021
Messages
341
Reaction score
137
Review score
+0 /0 /-0
Location
Omaha
Hello All -
I upgraded to Steve’s bio cube 32 turbo package in April. It’s been amazing so far.

however, 3 days ago the lights just turned off in middle of day and can’t get them back on again.

I’ve contacted Steve’s support no response 2 days now.

I’m worried my corals will start to die if can’t figure out / get fixed.

Does anyone have experience w the upgrade and can help me troubleshoot fix?

see photos. I took the hood off and looked to see if water or salt / calcium had gotten into the light area but it’s looking good. All wires seem attached. Fan is working. Just no light.

mid anyone can help please respond. Also if you know of a way to get a response from Steve’s also pls pass on.

thx!

567DF26D-4F7C-45E5-B377-4249ECC9A14D.jpeg D019C214-EF49-458D-B3FC-5EF46A2D97C1.jpeg
You wanna text me?
 
AquaSD
OP
S

SFBayFishLover

New Member
Review score
+0 /0 /-0
View Badges
Joined
Apr 8, 2022
Messages
5
Reaction score
0
Review score
+0 /0 /-0
Location
San Francisco
In case it wasn't Steve...

There could be several issues at play. How long have you had the cube and is it new? Can you get a picture of the circuit board with better resolution?
Had it about 4 months. It’s been great so far then boom no light. Steve’s led new. Bio cube was about 3 years old before installed lighting upgrade. Will take close up tomorrow am.
 
www.dinkinsaquaticgardens.com
BRS

How have you used eggcrate in or around your aquarium?

  • Aquarium lid

    Votes: 85 30.1%
  • Frag rack

    Votes: 144 51.1%
  • Skimmer stand

    Votes: 84 29.8%
  • Sump Divider

    Votes: 58 20.6%
  • Other (please describe in the discussion)

    Votes: 41 14.5%
  • I have not used eggcrate in or around my aquarium

    Votes: 72 25.5%
Ultimate Corals
Top