WXM question about upgrading from classic to 2016

Discussion in 'Neptune Systems' started by BobNY, Feb 5, 2018.

  1. BobNY

    BobNY Member

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    11
    Location:
    Long Island, NY
    I am in the process of replacing my Apex Classic with the 2016 model. I have a WXM running 2 MP40's on the classic. Since the pumps are already joined to the WMX do I just plug the module into the new APEX? I looked in the task list and don't see one for the WMX. Its been a while since I added to my classic. I don't recall the what I had to do to get everything set up in Fusion.

    Thanks
     
    Tags:

  2. Jimbo662

    Jimbo662 Valuable Member Partner Member 2018

    Joined:
    Oct 1, 2013
    Messages:
    2,543
    Likes Received:
    845
    Location:
    Austin, Tx
    I've moved a couple of modules over from my classic to the new one but not the WXM. I just had to go to the fusion page of the classic and copy the programming and paste it on the new one.
     
Draft saved Draft deleted

Share This Page

Loading...