WXM question about upgrading from classic to 2016

Discussion in 'Neptune Systems' started by BobNY, Feb 5, 2018.

  1. BobNY

    BobNY Member

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    66
    Likes Received:
    37
    Location:
    Long Island, NY
    I am in the process of replacing my Apex Classic with the 2016 model. I have a WXM running 2 MP40's on the classic. Since the pumps are already joined to the WMX do I just plug the module into the new APEX? I looked in the task list and don't see one for the WMX. Its been a while since I added to my classic. I don't recall the what I had to do to get everything set up in Fusion.

    Thanks
     
    Tags:

  2. Jimbo662

    Jimbo662 Valuable Member Partner Member 2018 Partner Member 2019

    Joined:
    Oct 1, 2013
    Messages:
    3,004
    Likes Received:
    1,146
    Location:
    Austin, Tx
    I've moved a couple of modules over from my classic to the new one but not the WXM. I just had to go to the fusion page of the classic and copy the programming and paste it on the new one.
     
Draft saved Draft deleted

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
Loading...