Apex Code not Kicking off Auto feeder

OP
OP
S

SpyC

Valuable Member
View Badges
Joined
Jan 6, 2019
Messages
1,114
Reaction score
847
Location
WV
Rating - 0%
0   0   0
I have one other thought. I was looking through the documentation but I can’t find exactly what I was looking for.

I’d try to plug it into outlet 4 or 8 and try there. The plank draws very little power and I believe outlets 1-3 and 5-7 are digital relays and outlets 4 and 8 are mechanical.

For example, my Tunze ATO will not switch on and off properly in any other outlet due to the low power consumption.

Try one of those outlets and see what happens. I know that I have my plank in outlet 8 and it works no issue.

I’d also be curious to know if the UI shows the outlet as off although it’s still actually on.
I was standing and watching for the motor to move at 4pm haha. I figured I'd miss the 20s runtime if I was watching the outlet status.

I will check out what happens if I try port 8.
 

JM302

Active Member
View Badges
Joined
Aug 20, 2012
Messages
201
Reaction score
274
Location
Charlotte, NC
Rating - 0%
0   0   0
I was standing and watching for the motor to move at 4pm haha. I figured I'd miss the 20s runtime if I was watching the outlet status.

I will check out what happens if I try port 8.

You could also plug a small lamp or something into the current port to see if the increased current draw fixes the issue.
 

HAVE YOU EVER SUCCESSFULLY KEPT SPS? (DROP YOUR TIPS AND TRICKS IN THE COMMENTS!)

  • Yes, I'm a reefing wizard.

    Votes: 66 26.3%
  • Yes, but it was a battle.

    Votes: 42 16.7%
  • I'm working on it!

    Votes: 69 27.5%
  • Nope...

    Votes: 21 8.4%
  • I've never tried, but I will eventually.

    Votes: 32 12.7%
  • I value my peace of mind, so I'll stick to LPS.

    Votes: 15 6.0%
  • Other (Please explain!)

    Votes: 6 2.4%
Back
Top