Cannot connect 3 Neptune WAV pumps to EB832

WhyMe?

Community Member
View Badges
Joined
Feb 26, 2023
Messages
74
Reaction score
13
Location
Jupiter, FL
Rating - 0%
0   0   0
Slowly setting up 540g tank, been running smaller tank for couple years now.
I have THREE EB832 Energy Bars and 9 Neptune WAV pumps.
I am connecting WAV pumps via the THREE 1LINK ports on each EB832. I am not using separate 1LINK module.

All 3 WAV pumps are recognized on EACH EB832, but only 2 are operational. I have swapped WAV pumps to different 1LINK ports also.
I even put all 3 WAV pumps in AUTO mode with ONE constant speed of 25% and still only 2 WAV pumps work.
I thought, maybe, all 3 WAV pumps at 100%, the EB832 could not handle.

What am I missing here? Sure something simple. Per EB832 literature, the 3 1LINK ports should all be operational and should be able to power and use 3 WAV pumps.
In summary, EACH EB832, I can only use TWO 1LINK ports, not all THREE.
If EB832 cannot handle all 3 WAV pumps, I will purchase a separate 1LINK module.

Any help appreciated.
 

ShepherdReefer

5000 Club Member
View Badges
Joined
Feb 6, 2020
Messages
5,517
Reaction score
27,931
Location
Shepherdsville, KY
Rating - 0%
0   0   0
Hey there, did you figure out how to connect? I do know when I had problems in the past, I would reach out to Neptune Apex support and they were right on it, responded, and very helpful.
 

HAVE YOU EVER EXPERIENCED AGGRESSIVE CLOWNFISH? (TELL US YOU'RE EXPERIENCE IN THE COMMENTS!)

  • Yes, my Clownfish have attacked me/other members of the tank.

    Votes: 86 62.3%
  • No, my Clownfish have been peaceful.

    Votes: 47 34.1%
  • Other (please explain!)

    Votes: 5 3.6%

New Posts

Back
Top