Osmolator issues

Discussion in 'Tunze' started by Johnson556, May 16, 2018.

  1. Johnson556

    Johnson556 Member

    Joined:
    Aug 23, 2017
    Messages:
    93
    Likes Received:
    59
    Location:
    Boston
    Hello,

    Recently transferred everything from a 90g to a 180g. The ato worked perfectly the day before I made the transfer. Then when I set it up, I get a yellow light for a moment, then two blinking red lights (high and low) with beeping to match the blinking.

    Any ideas?
     
    Tags:

  2. rvitko

    rvitko Active Member R2R Supporter Gold Sponsor Toys For Kids Sponsor

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Messages:
    475
    Likes Received:
    185
    Location:
    Austin, TX
    This would be the water damage indicator, the most common cause is that the power supply tip was plugged in wet, it landed in a sump or puddle at some point. Usually this minor damage can be repaired, I cannot repair more substantial damage from spills on the controller itself. Please send it in with a note with return address and phone number-

    Tunze USA
    305 Victor St
    Austin, TX 78753
     
  3. Johnson556

    Johnson556 Member

    Joined:
    Aug 23, 2017
    Messages:
    93
    Likes Received:
    59
    Location:
    Boston
    Thank you, will do
     
  4. Johnson556

    Johnson556 Member

    Joined:
    Aug 23, 2017
    Messages:
    93
    Likes Received:
    59
    Location:
    Boston
    Sending out the package today, Thanks!
     
Draft saved Draft deleted

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
Loading...