Text message alert

Discussion in 'GHL Advanced Technology' started by Ditto, Dec 19, 2017.

  1. Ditto

    Ditto Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor Partner Member 2018

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    322
    Likes Received:
    279
    Location:
    Albany, NY
    IMG_1304.PNG

    I had a weird thing happen last night no idea why I received. Text alert above.

    Any ideas why? It was only a blip I was up when it happened logged into the gcc app and it was already gone.

    Both my salinity and temp were wrong in the sump.

    IMG_1305.PNG
     
    WWIII likes this.
    Tags:

  2. wiszmaster

    wiszmaster Member Gold Sponsor

    Joined:
    Apr 28, 2014
    Messages:
    48
    Likes Received:
    27
    Location:
    Ft. Myers, FL US
    Looks like sump temp triggered it. Are you running power wires parallel to probe wires?
    Anything that could be leaching stray voltage?
     
  3. Ditto

    Ditto Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor Partner Member 2018

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    322
    Likes Received:
    279
    Location:
    Albany, NY
    Nothing in that section of the sump. My pump are all external pumps to the sump.

    I thought the same thing a stray voltage in the sump the only device submerged in the sump is the heater which based on the tempature before the issue and after would have been off at the socket level.
     
  4. WWIII

    WWIII Valuable Member R2R Supporter R2R Excellence Award Build Thread Contributor LMAS Member

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    1,659
    Likes Received:
    2,026
    Location:
    Louisville, KY
    Someone playing a trick on you? Very odd, I can't find any other posts about this issue? I guess if it never happens again, no worries, but still would be nice to know exactly what happened
     
Draft saved Draft deleted

Share This Page

Loading...