Apex emergency...

jgvergo

Valuable Member
View Badges
Joined
Nov 29, 2014
Messages
1,249
Reaction score
1,278
Location
New York
I came home to find that my Apex was not connected to Fusion. I rebooted my router and then rebooted the Apex by turning the circuit breaker off and back on. My system comes on for 30 seconds or so and then goes dark (return pump/lights/powerheads are all off). The Apex controller is blank. The LED on the main module is green.

Any help in suggesting what I should try is greatly appreciated!!!
1593989787773.png
1593989787773.png
 
https://www.omegasea.net/
OP
jgvergo

jgvergo

Valuable Member
View Badges
Joined
Nov 29, 2014
Messages
1,249
Reaction score
1,278
Location
New York
Update: I've disconnected my return pump from the EB8 and plugged it directly into an electrical socket. So, my return pump is working and that greatly reduces the immediate emergency.
 
OP
jgvergo

jgvergo

Valuable Member
View Badges
Joined
Nov 29, 2014
Messages
1,249
Reaction score
1,278
Location
New York
Update #2...My cooling fan is now running constantly, so heat should not be a problem either
 
OP
jgvergo

jgvergo

Valuable Member
View Badges
Joined
Nov 29, 2014
Messages
1,249
Reaction score
1,278
Location
New York
I'm going to declare that the "Emergency" is over. With my return pump working and fan keeping everything cool, I'm no longer worried about the health my tank inhabitants. I'll figure out the Apex issue with Neptune support tomorrow.
 
Aquarium Specialty - dry goods & marine livestock

Is your current reef tank the BEST reef aquarium you've ever had?

  • Yes

    Votes: 214 69.0%
  • No

    Votes: 69 22.3%
  • It's a tie

    Votes: 11 3.5%
  • Other (please explain)

    Votes: 16 5.2%

Online statistics

Members online
2,333
Guests online
4,891
Total visitors
7,224
Motorcitycorals
Top