Apex VDM Module with 2x2 Channel Cables

Discussion in 'Selling Forum (dry goods)' started by WhiskyTango, Jan 1, 2018.

  1. WhiskyTango

    WhiskyTango Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    99
    Location:
    Niantic CT
    $75 shipped
    IMG_1601.JPG
     

  2. dvbrien

    dvbrien Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    75
    Location:
    Rockford
    PayPal info please?
     
  3. WhiskyTango

    WhiskyTango Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    99
    Location:
    Niantic CT
  4. dvbrien

    dvbrien Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    75
    Location:
    Rockford
    It's not on the application setup.
     
  5. WhiskyTango

    WhiskyTango Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    99
    Location:
    Niantic CT
    Alright bud, got it. This will go out tomorrow. thanks
     
    dvbrien likes this.
  6. dvbrien

    dvbrien Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    75
    Location:
    Rockford
    You have the data cable? Didn't notice that was missing till now. I don't have an extra.
     
  7. dvbrien

    dvbrien Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    75
    Location:
    Rockford
    Were the 2x2 for kessils? Would they work on AI?
     
  8. WhiskyTango

    WhiskyTango Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    99
    Location:
    Niantic CT
    Its just a USB cable - nothing special, but I'll see if I can find it. I ran those cables on a BuildMyLed fixture, and they would work for Kessils and AI's.
     
  9. WhiskyTango

    WhiskyTango Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    99
    Location:
    Niantic CT
    shipped
     
  10. dvbrien

    dvbrien Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    75
    Location:
    Rockford
    Ya, this doesn't work with AI. You need a Serial cable 9 pin... Been messing with this for 2 day trying to figure it out since you said it would be compatible ... going to sleep now.
     
  11. WhiskyTango

    WhiskyTango Active Member R2R Supporter Build Thread Contributor

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    99
    Location:
    Niantic CT
    AI is listed in the compatibly section of the Apex VDM module on BRS. The sale was for the module. I paid $20 apiece for those cables, and threw them in as freebies since I no longer have any use for them.
     
    Last edited: Jan 20, 2018

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
Loading...