Connecting m1 controller to ecotech battery backup

Discussion in 'General Equipment, Hardware, Filtration' started by TXaquarist, Sep 12, 2017.

  1. TXaquarist

    TXaquarist New Member

    Joined:
    Sep 12, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello everyone!
    I have a quick question. I recently bought an ecotech vectra m1 and the ecotech battery backup with the adapter, all used. When connecting the backup adapter cable to the m1 controller it only goes in about halfway (see picture). I opened up the controller thinking maybe the port is broken, but its actually very shallow and the plug goes in the full length of the port. Those of you who are using this setup, are you dealing with this too or is something wrong?

    IMG_5973.JPG
     

  2. Water Dog

    Water Dog Valuable Member R2R Supporter R2R Excellence Award

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,473
    Likes Received:
    1,318
    Location:
    Fairfield, CT
    That's normal... it sticks out like that on Vortech controllers as well.
     
  3. TXaquarist

    TXaquarist New Member

    Joined:
    Sep 12, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thats what I thought. Thanks you for taking the time to reply!
     
  4. Reefltx

    Reefltx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2011
    Messages:
    910
    Likes Received:
    254
    Location:
    usa
    Same for me.
     
Draft saved Draft deleted

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
Loading...