Halo Turning Off When Both Channels are Active

Tdawg

Member
View Badges
Joined
Feb 4, 2016
Messages
38
Reaction score
14
Purchased Halo Basic and Deluxe M80 in June 2015. Lights worked fine until last week. Now anytime the white and blue channel are turned on at the same time, they, intermittently, turn off for a couple of minutes than turn back on. I suspect this is caused by over heating. Room temperature is 75 degrees F, fans are running, and lights are mounted as high as Halo mounting arms permit. Anyone else having this problem? Can lights be repaired or is this the new deal?
Thanks
IMG_20190701_093243793_HDR.jpg
 

AquaticLifeProducts

Aquarium Equipment Company
View Badges
Joined
Oct 22, 2015
Messages
873
Reaction score
777
Location
Los Angeles
Purchased Halo Basic and Deluxe M80 in June 2015. Lights worked fine until last week. Now anytime the white and blue channel are turned on at the same time, they, intermittently, turn off for a couple of minutes than turn back on. I suspect this is caused by over heating. Room temperature is 75 degrees F, fans are running, and lights are mounted as high as Halo mounting arms permit. Anyone else having this problem? Can lights be repaired or is this the new deal?
Thanks
IMG_20190701_093243793_HDR.jpg
Please try swapping the power supply to see if the problem is with the Deluxe power supply. If the deluxe is turning on and off it will cause both to do the same. If not let me know.

We can repair the fixtures. Just PM me with your details and I can set you up with RMA.
 

What is your most favorite type of reef tank?

  • SPS dominated

    Votes: 82 20.7%
  • LPS dominated

    Votes: 22 5.5%
  • Soft Coral dominated

    Votes: 8 2.0%
  • Zoa dominated

    Votes: 6 1.5%
  • Mixed Reef

    Votes: 265 66.8%
  • Fish focused

    Votes: 6 1.5%
  • Other (please explain)

    Votes: 8 2.0%

Online statistics

Members online
2,192
Guests online
4,217
Total visitors
6,409
SALGADO AQUATICS
Top