Icecap gyre 1k wont turn on

volivier

Active Member
View Badges
Joined
Jan 28, 2009
Messages
350
Reaction score
49
Location
Missouri
I placed my controller in feed mode when it turned back on the flow goes for a few seconds and then to 0. Placed on manual and auto and still turns on briefly then to zero. Just purchased this tried unplugging still nothing.
 

ajhudson15

Valuable Member
View Badges
Joined
Mar 26, 2017
Messages
1,113
Reaction score
793
Location
Bloomington, IN
mine does that every now and then either when they get dirty and it just needs cleaned or there has been a couple times after cleaning and I put the cages back on and push them in just a tad to far and it locks the cages up. I know it seems odd that it could just happen after doing feed mode but I have seen it happen to mine before.
 

keithfish1

Member
View Badges
Joined
Nov 30, 2016
Messages
22
Reaction score
14
I placed my controller in feed mode when it turned back on the flow goes for a few seconds and then to 0. Placed on manual and auto and still turns on briefly then to zero. Just purchased this tried unplugging still nothing.
Mine does this too. Make sure the cable coming out of the powerhead is not to taught. I think the connection is sensitive. This always seems to fix mine.
15799758299428186639455925833763.jpg
 

TOP 3 Ingredients for an AMAZING Reef Tank? (pick 3)

  • Proper Lighting

    Votes: 84 68.9%
  • Substrate

    Votes: 2 1.6%
  • Aquascape

    Votes: 6 4.9%
  • Filtration

    Votes: 14 11.5%
  • Livestock

    Votes: 10 8.2%
  • Water Chemistry

    Votes: 63 51.6%
  • Patience & Time

    Votes: 45 36.9%
  • Maintenance & Testing

    Votes: 21 17.2%
  • Water Flow

    Votes: 39 32.0%
  • Stability

    Votes: 71 58.2%
  • Other (please explain)

    Votes: 4 3.3%

Online statistics

Members online
2,178
Guests online
4,604
Total visitors
6,782
Top