APEX FLO Reading

Discussion in 'General Equipment, Hardware, Filtration' started by cccharliecc, Feb 9, 2018.

  1. cccharliecc

    cccharliecc Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    482
    Likes Received:
    79
    Location:
    CT
    So in Apex Fusion, there is a FLO reading and it includes the WAV's.
    Is there a way to have it include the COR-20 pump so I can get a more accurate reading of my turnover?

    I attached a couple pics for reference.

    Capture.PNG

    Capture2.PNG
     
    Tags:

  2. cccharliecc

    cccharliecc Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    482
    Likes Received:
    79
    Location:
    CT
    Does anyone know how to do this?
     
  3. ca1ore

    ca1ore Valuable Member CTARS Member

    Joined:
    Oct 28, 2014
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    1,198
    Location:
    Stamford, CT
    I think you should ask over on the Neptune forum. I am certainly not an Apex guru, but as far as I know FLO is done in the background and I am not aware of any way to modify inputs to the FLO output. Would be interested in the answer myself LOL
     
  4. Waters

    Waters "...in perfect isolation, here behind my wall." R2R Supporter

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Messages:
    2,442
    Likes Received:
    1,433
    Location:
    Mentor, OH
    I believe FLO only is calculated with the WAV pumps.......the tile doesn't even appear until those specific pumps are installed. That value is created due to the information communicated from the "smart" WAVS to the Apex. To be honest, I don't know how useful that value really is anyways.
     
  5. cccharliecc

    cccharliecc Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    482
    Likes Received:
    79
    Location:
    CT
    Aaah ok...it would be nice to have the COR in there also to get a more accurate number.

    I post on Neptune’s site also.
     
Draft saved Draft deleted

Share This Page

Loading...