Archon Controller

Discussion in 'Middle Tennessee Reef Club' started by pickupman66, Feb 11, 2015.

  1. pickupman66

    pickupman66 Well-Known Member MTRCMember

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    5,403
    Likes Received:
    446
    Location:
    Winchester, TN
    Tags:

  2. roadrashpaul

    roadrashpaul Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2013
    Messages:
    894
    Likes Received:
    73
    Location:
    Portland,TN
    That is a really good write up Lindsey. I am interested in this as I like not having a display and controlling from my phone. I looked on the website briefly but didn't see a starting price?
     
  3. pickupman66

    pickupman66 Well-Known Member MTRCMember

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    5,403
    Likes Received:
    446
    Location:
    Winchester, TN
    $399 I believe
     
    Darryl likes this.
  4. pickupman66

    pickupman66 Well-Known Member MTRCMember

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    5,403
    Likes Received:
    446
    Location:
    Winchester, TN
    Paul. If you want more detail. Holler at me via pm or call.
     
  5. roadrashpaul

    roadrashpaul Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2013
    Messages:
    894
    Likes Received:
    73
    Location:
    Portland,TN
    I may give you a call sometime this weekend. I am going to be setting up my second tank soon so I want a controller to help me.
     
  6. pickupman66

    pickupman66 Well-Known Member MTRCMember

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    5,403
    Likes Received:
    446
    Location:
    Winchester, TN
    No worries man. I'll let you look at mine thru the Internet if u want.
     
  7. Nathan Aguilar

    Nathan Aguilar Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    Location:
    San Diego, CA
    Deleted - I moved it to the controller section
     
    Last edited: Sep 29, 2017
  8. Davster007

    Davster007 Well-Known Member MTRCMember

    Joined:
    Jun 26, 2017
    Messages:
    65
    Likes Received:
    19
    Location:
    Clarksville , TN
    can you use any of the RK stuff with this controller? temp probes,ph sockets, etc..
     
  9. Nathan Aguilar

    Nathan Aguilar Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    Location:
    San Diego, CA
    You can use everything except the head unit or remote display
     
    Davster007 likes this.

Share This Page

Loading...