Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef şu anda fotoğraf çekemiyorum, yarın çekeceğim. Nitrat ve fosfat ekleyebilir miyim?Söylemesi zor, beyaz ışık altında fotoğraf çekebilir misin?
0 no3 ve 0 po4, eğer dinozorlarsa yardımcı olmayacak. Ama her neyse, çok kötü ve 'normal' yeni tank çirkinleri aşamasının çok içinde gibi görünmüyor.
Bazı arkadaşlarım dino dedi ama ben senin gibi diatom olduğunu düşünüyorum.ama tamamen normal değil. "Çirkinler" dediğimiz bir dönem ve yakında gidecek. Kumdaki kahverengi şey bir diyatom patlaması, dinleyici değil.
<kötü çeviri için özür dilerim>
Lol. Dinozorlar, dinozorlar değil. Hahahaha
Arkadaşlarınıza yanıldıklarını ve sizin haklı olduğunuzu söyleyin. Diyatomlar sistemdeki ekstra silikatları tüketiyor ve yakında yok olacaklar. İyileşmeden önce daha da kötüleşecekler ve kayalarınızı da kaplayacaklar. Endişelenmeyin. Bu normaldir.Bazı arkadaşlarım dino dedi ama ben senin gibi diatom olduğunu düşünüyorum.
Tamam efendim, nitrat ve fosfat ekleyebilir miyim?İnsanlara yanıldıklarını ve sizin doğru bildiklerinizi seçin. Diyatomlar sistemdeki ekstra silikatları tüketiyor ve yakında yok olacaklar. İyileşmeden önce daha da kötüleşecekler ve kayalarınızı da kapacaklar. Endişelenmeyin. Bu normaldir.
henüz yapmazdım. sistem şu anda herhangi bir doz vermek için çok genç. başka bir balık ekle.Tamam efendim, nitrat ve fosfat ekleyebilir miyim?
Yes, you can. Dont add too much, just keep it not 0. Things will level out eventually. Fish styx has good advice too. Very normal for new tank.Maalesef şu anda fotoğraf çekemiyorum, yarın çekeceğim. Nitrat ve fosfat ekleyebilir miyim?
Currently nitrate and phosphate are 0, should I continue?henüz yapmazdım. sistem şu anda herhangi bir doz vermek için çok genç. başka bir balık ekle.
hayır. hiçbir şey dozlamam. balık ekle. besin değerlerini artıracaklardır.Currently nitrate and phosphate are 0, should I continue?
Or should I dose very little?
Yep, and maybe feed a LITTLE more too.hayır. hiçbir şey dozlamam. balık ekle. besin değerlerini artıracaklardır.
Tamamdır hocam. Siz daha iyi biliyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi zamana bırakacağım.Hayır. hiçbir şey dozlamam. balık ekle. Besin öğeleri artırılacaklardır.
çok hoş geldiniz. hepimiz birbirimizden öğrenmek için buradayız. Belki bir gün sizin veya @Red_Beard bana yardımcı olabileceği bir sorum olur.Tamamdır hocam. Siz daha iyi biliyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi zamana bırakacağım.
Ive got a lot to learn to be giving you advice :)çok hoş geldiniz. hepimiz birbirimizden öğrenmek için buradayız. Belki bir gün sizin veya @Red_Beard bana yardımcı olabileceği bir sorum olur.
Namaste
Nobody has a monopoly on knowledge in this hobby, and I ask questions or look up information on a near daily basis. I view education as a life-long endeavor and will learn from whomever has the patience to deal with me (it takes a lot, BTW).Ive got a lot to learn to be giving you advice :)
@praton, good luck with your new tank! Most things will work themselves out in time if you keep doing normal maintenance and you can make things worse trying to fix them. Some things wont. The real trick is learning to know the difference!