Radion G4 (non pro)

Deezill

Well-Known Member
View Badges
Joined
Sep 29, 2017
Messages
743
Reaction score
626
Location
Chicago
Anyone using the regular Radions G4 non pro version? I am thinking of purchasing them but the pro price is like daaaaaaaaang when you look at it. If you have the G4 non pro, my question is this:

1.) Can one have the same success with non pro as with the pros?
2.) Can you post pics of your tank running non pros?
3.) if you got Pros for sale that are in great condition PM me :)
 

Fishingandreefing

Active Member
View Badges
Joined
Nov 7, 2019
Messages
341
Reaction score
196
People have success with black boxes I don’t think the pros will be that much better. I am runnjng the xr15 pro but not sure if there’s a regular ones for the 15.
 

gioNVA

Active Member
View Badges
Joined
Jul 27, 2006
Messages
315
Reaction score
134
Location
No. Virginia
I am using a G4 non pro on my frag tank. I have G4 pro on my display. I don't see any difference in my corals coloration. Maybe growth is faster in my display but I am also supplementing the display with T5s. Frag tank is just G4 nonpro.
 
Top Shelf Aquatics
OP
Deezill

Deezill

Well-Known Member
View Badges
Joined
Sep 29, 2017
Messages
743
Reaction score
626
Location
Chicago
I am using a G4 non pro on my frag tank. I have G4 pro on my display. I don't see any difference in my corals coloration. Maybe growth is faster in my display but I am also supplementing the display with T5s. Frag tank is just G4 nonpro.
Yeah I think I will go with a non pro and supplement down the line. I had some Hydra 52 HD and i was supplementing so non HD here i come.
 
OP
Deezill

Deezill

Well-Known Member
View Badges
Joined
Sep 29, 2017
Messages
743
Reaction score
626
Location
Chicago
Tbh you can find like new and almost new G4 pro for sale here for the price of a brand new non pro
Yeah I have looked thru post and I think I might have found someone selling some. It hit me last night why not buy some from a fellow reefer. I think i might have found a fellow reefer.
 
https://www.omegasea.net/

Beane71884

Member
View Badges
Joined
Nov 18, 2019
Messages
7
Reaction score
6
I'm running one G4 non-pro on my 65g. Even with the non-pro, I'm still only running 65% intensity on a tank that is 24" deep with the light 12" above the waterline. On top of that, I'm also running the Ecotech diffuser on the light as well. I do run a Orphek actinic light bar in addition, but I only have it on during ramp up and ramp down to pop blues a little more. During the majority of the day and in my FTS picture, that is just the Radion G4 running.
IMG_2845.jpg


IMG_0939.jpg
 

If you don't keep your sand bed clean it will cause your tank to crash.

  • True

    Votes: 8 19.5%
  • False

    Votes: 23 56.1%
  • Other (please explain in the thread)

    Votes: 2 4.9%
  • Not Sure

    Votes: 8 19.5%

Online statistics

Members online
2,121
Guests online
9,622
Total visitors
11,743
Top